Tel. + 46 553 313 01 | sales@calamo.se

Forskning och Utveckling

ADDING PERFECTION

Varje dag arbetar vi med att förbättra våra tekniker och vår produktion.

 

På vår Forskning- och utvecklingsavdelning arbetar våra ytbehandlingsspecialister och kemister med att ständigt utveckla lösningar för att hjälpa dig med dina utmaningar. Vi har utvecklat Europas mest avancerade teknik och vi har störst kapacitet för elektropolering av exempelvis små komponenter för kirurgi och medicin eller stora tankar och konstruktioner.

 

Vår forskningsavdelning arbetar ständigt med att hitta alternativa kemikalier och att utveckla återvinningen av elektrolyt och metaller.

 

Du kan utnyttja vår kunskap och jobba tillsammans med oss för att utveckla och förbättra dina produkter. Det kan handla om allt från utbildning eller analyser till konsultation. I vårt nya labb kan du låta oss ta hand om dina prover och utföra tester på ytor, av tekniska egenskaper samt utveckla en ytbehandlingsteknik för dina behov.

 

Under Inblick lägger vår forskningsavdelning ut användbara inlägg beträffande elektropolering, betning och teknik och på vår Download sida kan du ta del av intressanta forskningsrapporter och studier i ämnet.

 

Adding perfection är vår mission. Igår, idag och imorgon.