Tel. + 46 553 313 01 | sales@calamo.se

Välkommen

TILL CALAMO I MOLKOM

Calamo grundades 1918 i Molkom och vi är specialiserade på elektropolering, betning, tvättning och renrumsbehandling av rostfria rör. Genom alla år har vi lärt oss mycket om elektropolering av rostfria rör och vi är världsledande sedan många år tillbaka.

Från början inriktade vi oss på elektropolering till kärnkraftsindustrin. Sen följde elektronikindustrin, läkemedelsindustrin och sjukhus.

 

I dag levererar vi även till många andra applikationer som livsmedel, life science, automotive, papper och massa. Samtliga av våra kunder har höga krav på renhet, tvättbarhet, korrosionsskydd och hållbarhet.

 

Vi var den första europeiska leverantören av högrena rör och rördelar som fick leverera till världens största tillverkare av mikroprocessorer. Anledningen var hög kvalitet, dokumentation och full spårbarhet. Våra kemister och specialister utvecklar hela tiden nya lösningar för att hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar.

I våra rymliga och väl anpassade lokaler i Molkom skapar vi stabil och hög kvalitet på egna rörprodukter och legotjänster.

 

Tack vare våra lager förenklas logistiken, ledtiden kapas och när produkten lämnar Calamo certifieras den för att ge kunden trygghet.

 

Följ oss gärna på LinkedIn

 

Hoppas vi ses!

 

Joakim Ericsson
Verkställande direktör